Biblia spune: “Căsătoria să fie ţinută în toată cinstea, şi patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe curvari şi pe preacurvari" (Evrei 13:4). Scriptura nu spune nicăieri ce este şi ce nu este permis din punct de vedere sexual unui cuplu creştin căsătorit. Soţii şi soţiile sunt sfătuiţi astfel: “Să nu vă lipsiţi unul pe altul de datoria de soţi, decât doar prin bună învoială, pentru un timp” (1 Corinteni 7:5a). Acest verset probabil că stabileşte principiul de bază în privinţa relaţiilor sexuale în cadrul căsătoriei. Orice se întâmplă în acest sens, trebuie să fie făcut prin înţelegere între soţ şi soţie. Nici unul dintre parteneri nu trebuie să fie încurajat sau forţat să facă vreun lucru cu care nu se simte confortabil sau despre care crede că este greşit. Dacă soţul şi soţia cad de acord asupra unui anume lucru în relaţiile lor sexuale, Biblia nu ne dă nici un motiv pentru care ei nu pot face acel lucru.

Există totuşi câteva lucruri care nu sunt niciodată permise din punct de vedere sexual pentru un cuplu căsătorit.
Relaţiile sexuale în care sunt implicaţi mai mult decât doar soţul şi soţia reprezintă adulter clar (Galateni 5:19; Efeseni 5:3; Coloseni 3:5; 1 Tesaloniceni 4:3).
Adulterul este păcat char dacă soţul sau soţia este de acord sau chiar participă la acesta.
Pornografia apelează la “pofta cărnii şi pofta ochilor” (1 Ioan 2:16) şi astfel este condamnată fără echivoc de Dumnezeu.

În afara acestor două lucruri, nu există nimic altceva despre care Scriptura să spună în mod specific că ar fi interzis unui cuplu creştin căsătorit, cu condiţia consimţământului celor două părţi.

sursa: http://www.gotquestions.org/Romana/sex-in-casatorie.html

BLOG - FEMEIA CRESTINA

"Femeia înţeleaptă îşi zideşte casa,
iar femeia nebună o dărâmă
cu înseşi mâinile ei."
Proverbe 14:1

Facebook

Calatoria lunga

calatoria-lunga

Viata este o calatorie. Va veni clipa cand aceasta calatorie se va sfarsi fie in Rai, fie in Iad. Tu stii in ce directie mergi?

De ce plange Maria?

de ce plange Maria

Saraca Maria...inima ei este ranita chiar de catre cei care spun ca o iubesc. Stii tu de ce?

Creator sau mincinos


Cum a inceput lumea, cum a intrat pacatul in lume si de ce trebuie sa ne incredem in Domnul Isus Hristos.

Probleme cu inima

probleme-cu-inima

Toti ne nastem cu probleme la inima. Inima este mai mult decat muschi, vase de sange, nervi si tesuturi. Ti-ai verificat inima in ultimul timp?