Răspuns:
Biblia nu susţine neapărat ideea că îngerii sunt de parte bărbătească sau femeiască. Când, în Scriptură, unui înger i se atribuie un gen, este cel de parte bărbătească (Geneza 19:10-12; Apocalipsa 7:2; 8:3; 10:7). Totuşi, acest lucru nu indică neapărat că îngerii sunt bărbaţi. Matei 22:30 pare să indice că îngerii sunt „fără sex”, fără gen: „Căci la înviere, nici nu se vor însura, nici nu se vor mărita, ci vor fi ca îngerii lui Dumnezeu în cer.” Dacă îngerii nu procrează, nu este nevoie de gen, cel puţin nu în sensul diferenţelor de sex omeneşti.

Într-un mod similar, Dumnezeu face întotdeauna referire la Sine în limbaj masculin, deşi Dumnezeu nu este nici bărbat, nici femeie. Dumnezeu foloseşte limbajul masculin când vorbeşte despre Sine, pentru că descrie mai adecvat Cine este şi ce face El, mai ales în culturile patriarhale în care a fost scrisă Biblia. Dacă îngerii ar avea un gen, Scriptura ar indica că ei sunt predominant şi universal masculini. Este mai probabil că îngerii sunt fără gen, asemenea lui Dumnezeu, iar limbajul masculin este folosit pentru a-i descrie pe ei şi rolul lor în slujirea lui Dumnezeu.

sursa: https://www.gotquestions.org/Romana/ingeri-barbati-femei.html

BLOG - FEMEIA CRESTINA

"Femeia înţeleaptă îşi zideşte casa,
iar femeia nebună o dărâmă
cu înseşi mâinile ei."
Proverbe 14:1

Facebook

Calatoria lunga

calatoria-lunga

Viata este o calatorie. Va veni clipa cand aceasta calatorie se va sfarsi fie in Rai, fie in Iad. Tu stii in ce directie mergi?

De ce plange Maria?

de ce plange Maria

Saraca Maria...inima ei este ranita chiar de catre cei care spun ca o iubesc. Stii tu de ce?

Creator sau mincinos


Cum a inceput lumea, cum a intrat pacatul in lume si de ce trebuie sa ne incredem in Domnul Isus Hristos.

Probleme cu inima

probleme-cu-inima

Toti ne nastem cu probleme la inima. Inima este mai mult decat muschi, vase de sange, nervi si tesuturi. Ti-ai verificat inima in ultimul timp?